Mens blijven

Heldenpartner

Wij geloven sterk in de kracht van een langdurige samenwerking en zoeken partners die ons helpen bij het verwezenlijken van onze doel: het welzijn van onze helden -  militairen, veteranen en hun thuisfront. Want als wij aan anderen vragen zich in te zetten voor onze gemeenschappelijke vrede, vrijheid en veiligheid, dan moeten we deze inzet ook samen steunen, erkennen en waarderen!

Bent u werkzaam in de defensie-industrie? Vergroot dan uw klantbetrokkenheid door simpelweg uw betrokkenheid te tonen!

HeldenPartner zURL vierkant.png

Als heldenpartner laat u uw betrokkenheid bij de gemeenschap zien én profiteert u van diverse voordelen, zoals verhoogde zichtbaarheid, positieve merkassociaties en de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren als een voorloper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Contact

Partnerschap

Bij een partnerschap pakken we gezamenlijk het welzijn van onze Helden aan, daar waar dat helaas nog vaak ontbreekt. Samen bundelen we onze krachten en kijken we dan hoe het partnerschap eruit komt te zien. Zo maken we van het Helden Partnerschap een langdurige/ strategische samenwerking.

Een Heldenpartnerschap geeft óns de mogelijkheid om met de expertise en inzet van uw mensen te groeien. Bovendien bieden wij u daarbij de mogelijkheid om uw maatschappelijk verantwoord ondernemen-beleid uit te voeren en tegelijkertijd positieve energie en meer bedrijfsbetrokkenheid bij medewerkers creëren.

Twijfelt u nog? Als Project Buddy kunt u eerst kleinschalig onderzoeken wat een samenwerking voor uw bedrijf kan betekenen.

Fiscale voordelen

​Met een donatie aan Hulp voor Helden laat u als bedrijf zien dat u maatschappelijk betrokken bent. Het is daarbij goed om te weten dat u de giften bij de belasting kunt aftrekken, als deze aan een aantal voorwaarden voldoen.

Voor informatie op maat kunt u het beste contact opnemen met uw belastingadviseur of accountant. Meer informatie vindt u op de website van de belastingdienst.

Sluiten