Even Voorstellen

Joppe Buurman.jpgdinsdag 08 juni 2021

Mijn naam is Joppe Buurman, ik ben 22 jaar en woon in Haaksbergen. Op dit moment ben ik bezig met mijn vierde en laatste studiejaar van de opleiding ‘Commerciële Economie - Sportmarketing’ aan de hogeschool Saxion te Deventer. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld of op een terrasje met mijn vrienden te vinden.

Mijn afstudeeropdracht voer ik uit bij Hulp voor Helden. Daarbij doe ik  onderzoek naar de inzet van een sportevenement om sponsorgeld te realiseren én  om erkenning en waardering voor militairen, veteranen en hun thuisfront te stimuleren onder jongeren. Het doel is om een activiteit op te zetten voor deze doelgroep, waardoor ze een beter beeld krijgen van het werken bij Defensie en er zo ook meer waardering voor krijgen. Om dit te realiseren moet eerst worden onderzocht wat waardering is, hoe je dat kunt creëren bij kinderen en jongeren van verschillende leeftijden en ook waar een succesvolle activiteit aan moet voldoen.

De opzet van het onderzoek is klaar, het echte onderzoek kan beginnen! Naast het gebruikelijke data onderzoek, ga ik ook meerdere mensen interviewen om tot een concreet advies te komen. Ik denk hierbij aan een kinderpsycholoog, meerdere stakeholders van evenementen voor kinderen en/of jongeren en veteranen. Ook zal er gebrainstormd worden met het bestuur van Hulp voor Helden.

Ik kijk enorm uit naar het uitvoeren van het onderzoek en hopelijk kan ik samen met alle hulp tot een mooi advies komen en kan er een leuke en succesvolle activiteit worden opgezet voor kinderen of jongeren! 

« Terug

Eerdere berichten > 2021

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

Sluiten