Jongerenweekend in de Eiffel

eiffel-veteranenhuis.pngvrijdag 24 februari 2023

Voor kinderen van (ex)militairen met PTSS, in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, gaat Hulp voor Helden in 2023 een outdoor-weekend faciliteren.

Ontspannen
In een ongedwongen sfeer kunnen deze jongeren de stress van thuis even loslaten, samen met leeftijdsgenoten die in hetzelfde schuitje zitten. Want het hebben van een ouder met PTSS, heeft ook grote impact op de kinderen! In de prachtige natuur  van de Eiffel, wordt een mooi, vol programma aangeboden met wandelen, klimmen, barbecueën en momenten van samenzijn en bezinning. Samen met de zeer gezonde lucht en de onmiskenbare vakantieomgeving geeft dit hen een ervaring die voor het gevoel veel langer dan een weekend is!

Begeleiding
Tijdens het weekend worden de jongeren begeleid door (militair) gerelateerde deskundigen op het gebied van sport, zorg, jongeren, veteranen, thuisfront en PTSS. De organisatie heeft een Defensie-Geestelijke Verzorging grondslag, heel herkenbaar voor de jongelui en aangeboden voor wie wil en hier kracht en inspiratie uit put. Kortom, een programma dat wordt afgestemd op de behoeftes en interesses van de jeugd van nu.

Help u mee?
Om zo’n weekend (en bij succes mogelijk ook meerdere weekenden) mogelijk te maken, is geld nodig. Helpt u mee om deze jongeren van Helden een unieke en onvergetelijk ervaring te geven? Klik dan hier voor onze donatiepagina!

« Terug

Sluiten