Noventas sponsort VeVa Marcheert!

Gabri Hessels, directeur Noventas Verzekeringenmaandag 05 juni 2023

Noventas Verzekeringen is sponsor van VeVa Marcheert 2023. Met deze estafettemars vragen zo’n 2.400 studenten van de MBO opleiding Veiligheid en Vakmanschap op 16 juni aanstaande om erkenning en waardering voor militaire veteranen. Sponsoropbrengsten komen ten bate van Stichting Hulp voor Helden.  

‘Het is geweldig dat jonge studenten en toekomstige militairen zich inzetten voor onze veteranen,’ zegt Gabri Hessels, directeur Noventas Verzekeringen. ‘Als eerste zakelijke sponsor van dit evenement willen wij bijdragen aan hun doelstelling, die wij van harte onderschrijven. De inzet van deze studenten is een voorbeeld voor ons allen! 

VeVa Marcheert! 

VeVa-studenten zijn jonge mannen en vrouwen die zich oriënteren op een militaire opleiding en die leren hoe zij de civiele diensten in Nederland kunnen ondersteunen. Met VeVa Marcheert! willen zij met 23 marsen op één dag de waardering voor veteranen onder een breed en vooral jong publiek stimuleren. Het evenement toont dat ook deze jonge generatie bereid is om zich in te zetten voor vrede, vrijheid en veiligheid. 

Over Noventas 

Noventas is een landelijk werkend Assurantiekantoor, gericht op hoog-risicoprofessionals, zoals militairen, politie en hun thuisfront.Het militaire beroep kent bijzondere risico’s. Als betrokken specialist heeft Noventashierop een uitgebreid pakket verzekeringen afgestemd.

« Terug

Sluiten