Mijn eenmalige gift

voorbeeld mijn eenmalige gift.pngmaandag 24 april 2023

Per 1 juni verdwijnt de Acceptgiro. De banken hebben besloten om dan te stoppen met dit
betaalmiddel omdat het gebruik ervan afneemt. Dit betekent dat alle banken (en dus ook uw
bank) na 1 juni geen Acceptgiro’s meer verwerken. Gelukkig heeft Goede Doelen Nederland hier een oplossing voor bedacht met de naam Mijn eenmalige gift. Ook stichting Hulp voor Helden zal gebruik gaan maken van dit nieuwe alternatief voor het vragen om een gift. In dit artikel leggen we uit hoe dat in zijn werk gaat en wat u kunt doen. Want uw steun is en blijft onmisbaar!

Mijn eenmalige gift
Met Mijn eenmalige gift kunt u net zo betrouwbaar en veilig doneren aan onze stichting als u gewend was. U kunt Mijn eenmalige gift op twee manieren gebruiken:

Vult u de Acceptgiro nog in en stuurt u deze op aan uw bank?
Dan kunt u de bon voor Mijn eenmalige gift invullen en voortaan aan ons opsturen naar het genoemde antwoordnummer (een postzegel plakken is niet nodig). Met deze bon geeft u ons een machtiging om eenmalig een bedrag te mogen incasseren van uw rekening. Als u het toch niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze terug laten storten. En door het eenmalige karakter, zit u nergens aan vast.

Voorbeeld opsturen

Gebruikt u de Acceptgiro om de betaalinformatie over te nemen voor internetbankieren?
Dan kunt u de informatie van Mijn eenmalige gift op dezelfde manier gebruiken als u gewend was met de Acceptgiro. Gebruik het betalingskenmerk of  scan de handige QR-code!

Voorbeeld digitaal

Andere mogelijkheden om ons te steunen

Schenkingsovereenkomst
Met een schenkingsovereenkomst kunt u doneren met belastingvoordeel. Deze periodieke gift legt u vast in een schenkingsovereenkomst die u kunt downloaden via onze website. De looptijd van deze overeenkomst is minimaal 5 jaar en u kunt de gift zelf overschrijven of af laten schrijven middels een automatische incasso.  Klikt u hier voor alle informatie en het downloaden van een schenkingsovereenkomst. 

Website
Via onze website kunt u heel gemakkelijk doneren. Op ons donatieformulier kunt u aangegeven welk bedrag u wilt doneren en hoe vaak. Ook kunt u een keuze maken welk project u wenst te steunen. U kunt via een beveiligde iDeal-omgeving betalen of een automatische incasso invullen. Het donatieformulier vindt u op hier!

Klik hier voor alle opties om ons werk te ondersteunen.

« Terug

Sluiten