Mooie donaties!

Donatie Yuki.pngvrijdag 24 februari 2023

De afgelopen maanden werden we verrast met een drietal geweldige donaties!

Uit handen van Stichting Hummingbird mochten we een cheque in ontvangst nemen van € 500,- voor de opleiding van bordercolli Yuki tot veteranenhulphond. Stichting Hummingbird is een initiatief van een vijftal werknemers van Diversey Nederland, een bedrijf dat baanbrekende, toekomstgerichte technologieën voor reiniging en hygiëne biedt. Via stichting Hummingbird worden producten verkocht aan werknemers en familie die retour gekomen zijn of beschadigd. De opbrengst van deze verkoop, aangevuld met donaties, komt ten goede aan diverse goede doelen!

SnaakOok van Snaak Ontwerp ontvingen wij een mooie gift! De enthousiaste jonge mannen achter Snaak, zijn militair en veteraan en bedrukken gave kleding. Naast deze mooie donatie, gaat Hulp voor Helden ook samenwerken met Snaak Ontwerp, o.a. voor VeVa Marcheert. De ‘Heldencoin’ voor maatschappelijk verantwoord ondernemers is hiermee dik verdient!

En last but not least, kregen we een cheque overhandigd van Dynagroup, een bedrijf dat ontzorgt met slimme oplossingen. Hun vijf businessunits, variërend van logistiek en transport tot het repareren van smartphones, vullen elkaar aan en bieden met ruim 2000 medewerkers en 10 vestigingen hun service in de hele BeNeLux. De cheque werd overhandigd door de medewerkster die Hulp voor Helden voorgedragen heeft voor een donatie en zelf veteraan is!Cheque Dyna

« Terug

Sluiten