Battle4Freedom

Battle4freedom.jpgdonderdag 10 februari 2022

Op 5 mei 2022, gaat de 1e editie van de nu al legendarische Battle4Freedom van start. Hét sportieve Bevrijdingsdag evenement voor iedereen die vrijheid belangrijk en niet vanzelfsprekend vindt. Als eerbetoon aan hen die overal ter wereld streden en strijden voor onze vrijheid, kun je op 5 mei 2022 sportieve battles aangaan. Durf jij het aan?

B4F_logo_300

DE MISSIE

We vieren de vrijheid!  Want vrijheid is niet vanzelfsprekend en het is goed om je te blijven realiseren hoe bijzonder dit is. Blijf ook stilstaan bij wat mensen in het verleden hebben gedaan – en nog steeds doen – om onze vrijheid te realiseren of te heroveren. Hoeveel mensen gaven en geven hun leven voor onze vrijheid??

Voor vrijheid is bloed, zweet en tranen gegeven. Er is gevochten op het land, in de lucht en op het water. Militairen moesten zich verplaatsen te voet, (hard)lopend, op de fiets of door het water. Met de Battle4Freedom sta je stil bij de strijd voor vrijheid die zij hebben geleverd. Als eerbetoon ga je een battle aan. Je kunt gaan zwemmen, hardlopen, work-outs doen, wandelen of fietsen in vrijheid. Zo houden we met elkaar de herinnering levend.

Dit jaar staan alle battles in het teken van 77 jaar vrijheid en beloofd het een een onvergetelijke belevenis te worden voor jong en oud, voor deelnemers én supporters.

De drijvende kracht achter de Battle4Freedom

Battle4Freedom is een initiatief van Meet the Marines, een organisatie van oud-mariniers. Zij vinden het belangrijk, net als Hulp voor Helden, dat mensen zich bewust zijn én blijven van de waarde van vrijheid.

Battle4Freedom is erop gericht om mensen bewust te maken dat vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat andere gestreden hebben voor wat we nu in vrijheid kunnen doen. Daarom koppelen zij de Battle4Freedom aan een goed doel, namelijk stichting Hulp voor Helden! Een deel van het inschrijfgeld en de opbrengst van merchandise komt ten goede aan de projecten van Hulp voor Helden. 

Op 5 mei kun je allerlei diverse aangaan, zoals bijvoorbeeld wandelen, hardlopen en zwemmen. Er is voor ieder wat wils. Schrijf je snel in want vol = vol!

Klik op een van de onderstaande battles of ga naar https://battle4freedom.nl/

Bike4Freedom.1 Sweat4Freedom Swim4Freedom.1 Walk4Freedom.1

          

« Terug

Sluiten