Vrijwilliger met boekhoudkundige kwaliteiten gezocht!

Vacature Vrijwilliger.jpgwoensdag 26 oktober 2022

Heb jij ook zoveel waardering voor de inzet van onze militairen, veteranen en hun thuisfront? En word je blij van mooie fondsen, belastingvrije giften en het opmaken van een overzichtelijke jaarrekening? Doneer dan jaarlijks 12 uur van jouw expertise aan onze helden!

Wij zoeken een enthousiaste, boekhoudkundige vrijwilliger.

Wat ga je doen
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger met boekhoudkundige kennis en ervaring. Met jouw inbreng lever je een belangrijke bijdrage aan de financiële administratie/ communicatie. Je bewaakt daarbij onze integriteit, ANBI-status en CBF-certificering! Eenmaal per kwartaal controleer je de boekhouding. Je checkt of alle facturen correct zijn ingeboekt en verifieert deze met de bankafschriften. Dit zal ongeveer één uur tijd van je vragen. In de maand februari maak je de jaarrekening op van het voorgaande jaar. Dit doe je samen met onze accountant en de verantwoordelijke medewerker(s) van kantoor. Een activiteit van ongeveer 6 tot 8 uur. Kennis van E-boekhouden of een vergelijkbaar programma is gewenst en je woont bij voorkeur in de regio Apeldoorn.

Wat bieden wij
Wij bieden een gezellig, klein team met korte lijnen en heldere communicatie. Een vrijwilligersvergoeding en/of reiskosten vergoeding is mogelijk. Voor meer informatie kun je bellen met 055 – 355 40 39 en vragen naar Ingrid of Lisette. Wil je gelijk solliciteren? Mail dan je motivatie naar info@hulpvoorhelden.nl

Boekhouder1

« Terug

Sluiten