Invictus Games

vrijdag 10 juni 2022

Van 16 t/m 22 april jl. vonden de Invictus Games plaats in het Zuiderpark in Den Haag. Een week vol geweldige sportprestaties, persoonlijke overwinningen en bijzondere ontmoetingen. De Hertog van Sussex, Prince Harry, sprak als initiatiefnemer over een “ongelooflijke week.”

invictus_games_logoDe invictus Games is hét internationale sportevenement voor fysiek of mentaal  gewonde militairen. Zo wordt de kracht van sport gebruikt om te herstellen en te revalideren en om respect en begrip te creëren voor hen die hun land dienen of gediend hebben. 500 deelnemers uit 20 verschillende landen kwamen in actie in 10 verschillende sporten. Zij hebben elk hun eigen verhaal en allen hebben zij de innerlijke kracht gevonden om door te gaan en zichzelf te versterken. Alleen of met familie en vrienden, maar altijd mede dankzij de kracht van sport!

De sfeer was uniek te noemen. Er was niet alleen ruimte voor sportieve inspanning maar ook voor entertainment en connectie. Ook Hulp voor Helden mocht aanwezig zijn bij dit mooie evenement. We kijken terug op een geweldige week met bijzondere ontmoetingen, verhalen en nieuwe verbindingen. Een week met een gouden randje!

« Terug

Sluiten