Bestuurslid Kees de Rijke ontving Ereteken voor Verdienste in goud!

Ereteken voor verdienste.pngwoensdag 05 oktober 2022

Brigadegeneraal Kees De Rijke en bestuurslid van Hulp voor Helden, is vorige week beloond met het Ereteken voor Verdienste in goud. Commandant Landstrijdkrachten luitenant-generaal Martin Wijnen reikte hem het eremetaal uit bij zijn afscheid van Defensie. Op 1 oktober j.l. ging Kees met functioneel leeftijdsontslag.

Kees de rijke onderscheidingKees ontving het Ereteken voor Verdienste in goud omdat hij op uitzonderlijk goede wijze de afgelopen jaren de functie van Directeur Human Resources bij de landmacht heeft vervuld en daarbij van grote waarde is geweest. Hij heeft mede aan de wieg gestaan van een nieuwe leiderschapsvisie en een moderne kijk op diversiteit en inclusiviteit.

Het Ereteken in goud wordt toegekend aan degene die een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd of zich op uitzonderlijke wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de gehele Nederlandse krijgsmacht.

Daarnaast werd Kees de Rijke dit jaar door de Nederlandse HR-gemeenschap ook uitgeroepen tot HR manager van het jaar 2022. Hij won als eerste HR-manager in Nederland zowel de publieksprijs als de vakjury-prijs. Kees kreeg de titel vanwege zijn vernieuwende kijk en handelen op personeelsgebied.

Illustrerend voor de waardering is ook het interview dat vorige week in het Financieel Dagblad verscheen voor de campagne ‘toekomst bestendig werken’ van Contentway. Dit interview is te lezen via deze link.
« Terug

Sluiten