De 9e editie van de Walk4Veterans is een feit!

cheque.jpgdinsdag 27 september 2022

De Walk4Veterans 2022 zit er weer op! 75 dagen lang is er gewandeld of gesport met maar 1 doel: geld ophalen voor een veteranenhulphond. Op 10 september ’22 werd de Walk afgesloten met een gezamenlijke wandeling over de Utrechtse Heuvelrug en werd de cheque met de eindopbrengst van maar liefst € 30.475,- overhandigd aan Hulphond Nederland.

Het was een geweldige dag waarop de wandelaars zich, ondanks de regen, vol enthousiasme op de routes gestort hebben. Nieuw dit jaar was de kinderspeurtocht waarbij kinderen diverse missies te volbrengen hadden, net als echte militairen.

Trouwe deelneemster Priscilla heeft zich niet alleen ingezet met een zogenaamde ‘burpee-challenge’ (een loodzware fitness-oefening) maar regelde ook een mooie sponsoring van € 1.500,- van Westfield Health, een Britse non-profitorganisatie. Samen met haar hondje Jackson liep zij op 10 september ook nog de 10 kilometer om daarmee met een tevreden gevoel deze 9e editie af te kunnen sluiten!

Nieuw dit jaar was het team “Family Fun”, bestaande uit 2 broers en 3 zussen met hun aanhang. De zoon van de   oudste broer is militair en veteraan en als vader begrijpt hij maar al te goed het belang van aandacht, erkenning en steun voor deze helden. Via de supermarkt van zijn vrouw wordt er in de maand september ook nog statiegeld ingezameld. Een enthousiaste en zeer gezellige groep, het team ‘Family Fun’!

Voor iedereen die zich op wat voor manier dan ook ingezet heeft voor de Walk4Veterans: Heel hartelijk dank voor je inbreng en inzet!

« Terug

Sluiten